Kunstenorganisatie KOP organiseerde  i.s.m. HET DEBUUT en NATCHE de derde editie van het audiovisueel festival PROJECTOR. Tijdens deze visuele kunstmanifestatie creëerde de organisatie een platform voor VJ’s, audiovisuele kunstenaars, muzikanten en tekenaars om nieuwe tendensen binnen de wereld van het geprojecteerde beeld aan de dag te leggen.

 

PROJECTOR beoogt een wisselwerking tot stand te brengen tussen muziek en beeld. Hierbij ligt de nadruk, zowel qua vorm als inhoud, op experiment en innovatie. Ze brengen zowel lokale en internationale namen als gevestigde waarden en nieuw talent op het podium om samen in dialoog te treden met het publiek. Op het menu stonden intrigerende visuals, muzikale hoogtepunten en een nachtelijke expo met intermediale installaties.

 

Multidisciplinaire kunstenares en docente Janna Beck en installatie- en visual culture artieste Alexandra Crouwers maakten aan de hand van een open call een selectie van VJ’s, videokunstenaars, installatiemakers en nodigden hen uit om deel te nemen aan de nacht-expo van PROJECTOR.

 

Lees hier het interview met PROJECTOR-organisatoren Line Pillet (HET DEBUUT), Natalie Meeusen (NATCHE) en Daniela Castro Ramirez.

 

https://kopvzw.be/kopstuk/projector-scherpt-de-zintuigen-aan/

 

LINE UP

Rival Consoles (live) x Robert Raths / Sagat (live) x NATCHE/ Avondlicht (live) x Joëlle Dubois + Wouter Steel/ Stellar OM Source (Dj-set) x Vincent Van Dijck/ MONOMONO (live) x Geran Knol + Senne Schotelantenne + Inge Cornil

 

EXPO

Toykyo/ Elke Desutter/ Bram Lattré/ Gertjan Biasino – New Media Artist/ HCKWSH

 

Met dank aan de Stad Antwerpen

I.s.m. NATCHE, Het Debuut, Nacht Collectief

Logo-Stad-Antwerpen
Logo KOP

logo NATCHE
Logo nachtcollectief